De Pure Beleving

De plek waar wellness, huidverbetering en een unieke beleving samenkomen.

De Pure Beleving

Seasons Skin Rhythm

Prijs: € 112,51
Duur: 75 minuten.

Geplaatst in Treatments.

Seasons Skin Rhythm

SKIN RHYTM (75 MINUTEN)


De  unieke  RYJVK  90 minuten  Treatment  bevat  een  aantal  bijzondere  highlights  die  je  meevoeren  naar  het  meest  zuidelijke  puntje  van  RYJVK met zijn zwarte stranden en bijzondere basaltformaties. 

Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op  basis  van  thermaal  water  en  plant-  en  kruidenextracten.  

De  Enzyme Powder zorgt voor een stralende huid. 

De RYJVK Sensage  is  een massagebeleving  welke wordt uitgevoerd tijdens het illuminating Masque. Deze zorgt voor  een  optimale  doorbloeding tijdens opname  van  de  hoogwaardige  werkstoffen, werkt tegen lijntjes, pigmentvlekken, en laat geeft de huid een geweldige glow 

De  VITC  Oil  welke met een bindweefselmassage wordt ingemasseerd voorziet de huid van een boost aan energie en wist sporen van vermoeidheid. 

U krijgt een heerlijke uitgebreide RYJVK Sensage met de warme  vitamine E olie met  luxueuze geuren voor een  ultieme ontspanning. Deze voedt de huid intens, en voorkomt droogte van de huid.

Hierna wordt het gold vitamine Masque aangebracht, een spectaculair masker welke een geweldige glow geeft, vermoeidheidstekenen wist en de huid heerlijk voedt met zijn weldadige werkstoffen.

Tijdens de inwerktijd van dit masker wordt u meegenomen naar de prachtige basaltstranden van RYJVK, met de heerlijk geurende olie en bodycreme welke middels een heerlijke armmassage worden aangebracht.