De Pure Beleving

De plek waar wellness, huidverbetering en een unieke beleving samenkomen.

De Pure Beleving

Tijdelijk gesloten t/m 14 Januari

Blog - 22 december 2021 in

Tijdelijk gesloten t/m 14 Januari

Lieve klanten,


Een jaar geleden zaten we bijna in dezelfde situatie als nu. Mooie kerstcadeautjes in huis, heerlijke kerstmuziek in de salon, en de aanloop naar kerst om jullie te laten stralen. Het verschil met toen is, dat wij dachtten dat Corona aan het einde van dit jaar zo goed als vertrokken zou zijn, nu een jaar later, de zoveelste variant verder, deuren helaas weer dicht, hebben we het gevoel dat het uitzichtloos wordt allemaal....

Na de persconferentie van vorige week dinsdag waren we toch in een voorzichtige kerststemming aan het komen, ondanks dat de scholen een week eerder moesten sluiten. Ineens gingen we in een achtbaan zitten. Vrijdagochtend begin van de middag kwamen de eerste signalen van klanten binnen, dat er een persconferentie ingelast zou worden, en dat de mogelijkheid tot een lockdown op tafel was gelegd. De mogelijkheid tot een lockdown, ik kon mijn oren niet geloven, in wat voor een sneltreinvaart dit ging, terwijl de cijfers omlaag aan het gaan waren?! Kan iemand mij uit deze foute achtbaan halen?


Helaas zaterdagochtend werden wij allen wakker met de mededeling dat er s'avonds een persconferentie plaats zou vinden. Op dat moment wisten wij eigenlijk wat er komen zou. Ik heb zaterdag heel bewust met jullie, lieve klanten, de dag beleefd. Helaas moet ik de deuren weer dichthouden tot en met 14 januari. In afwachting tot de volgende persconferentie, hoop ik u weer met open armen te mogen ontvangen vanaf 15 januari. Tot die tijd bezorg ik uiteraard uw bestellingen weer bij u thuis, welke u mij door mag geven middels de app, mail of telefoon.

Lieve klanten, inmiddels vele lieve berichtjes van jullie mogen ontvangen, en ik wil jullie danken voor jullie steun!


Ik wil jullie alvast allen hele fijne feestdagen toewensen en een gezond en liefdevol nieuwjaar. Maak er wat van met elkaar, want dat is kostbaarder dan wat dan ook.


Lieve Groet, 


Aimee Horsman