De Pure Beleving

De plek waar wellness, huidverbetering en een unieke beleving samenkomen.

De Pure Beleving

Zomervakantie vanaf 22 juli t/m 14 augustus

Blog - 21 juli 2023 in

Zomervakantie vanaf 22 juli t/m 14 augustus

Lieve klanten,


Na hele drukke maanden, weken, vol met gezelligheid en dankbaarheid van jullie, hoe stralend jullie de deur bij mij uitliepen, is het tijd om even te gaan opladen.

De Pure beleving is gesloten in verband met vakantie van 22 juli tot en met 14 augustus om even heerlijk te ontspannen.


Ik wens u allen, of u nu weg gaat naar de zon, of lekker gaat ontspannen in de tuin, of doorgaat met werken een heerlijke zomer toe!

Graag ontvang ik u vol energie hierna weer heerlijk om u te kunnen laten ontspannen. Tijdens de vakantie ben ik telefonisch niet bereikbaar, maar u kunt mij altijd een email sturen of het contactformulier invullen die ik na de vakantie zal beantwoorden. Ook kunt u nog steeds boekingen online blijven maken op www.depurebeleving.nl.


Zonnige groet,


Aimée Horsman